Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محسن فلاح روز پنجشنبه به مناسبت هفته سلامت روان( ۱۸ تا ۲۴ مهرماه )در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اورژانس اجتماعی در ۶ ماهه نخست سال جاری ، ۱۲۱ مورد مداخله در مورد بحران خانوادگی داشت ، که در این ارتباط ۱۲۸ نفر نیز از طریق اورژانس سیار و ۱۴۸ نفر نیز از طریق خط تلفن ۱۲۳ خدمات دریافت کردند.

وی بدون اشاره به جزییات بیشتر در این ارتباط با اشاره به شعار امسال هفته جهانی سلامت روان( ۱۰ اکتبر برابر ۱۹ مهرماه) با عنوان« سلامت روان در جهان نابرابر است»، اقدام های این نهاد در این هفته را اجرای برنامه های آموزشی برای گروه های هدف خدمت گیرنده  و متناسب با نیاز آنها از جمله جوانان در آستانه ازدواج ، زوجین ، والدین ، کودکان و نوجوانان برای تحکیم بنیان خانواده و مداخله های روانشناختی متناسب با نیاز روز به صورت حضوری ، مجازی و تلفنی برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بهزیستی میبد همچنین هماهنگی با آموزش و پرورش برای آموزش دانش آموزان با حضور کارشناسان را از دیگر برنامه های اجرا شده و در حال اجرا ذکر کرد .

مردم از سلامت روان غافل و تنها به بیماری جسمی اهمیت می دهند 

این مسئول اظهارکرد: بهداشت روان موضوعی فراتر از فقدان و یا نبود بیماری است، متاسفانه مردم تنها به بیماری های جسمی خود اهمیت می دهند و در صدد درمان هستند در حالیکه سلامتی یک حالت رفاه جسمی ، روانی و اجتماعی است.

وی اضافه کرد: همه افراد در زندگی فشار روانی را تجربه می کنند، البته میزان معینی از آن برای ایجاد انگیزش مفید است اما سطوح میزان فشار روانی افراد که منشای مشکل جسمانی چون سر درد ، گردن درد ، فشار خون بالا ، خستگی و همچنین سرآغازی برای ناتوانی روانی است ،باید مورد ارزیابی قرار گیرد.

فلاح ابعاد بهداشت روان را شامل رفاه و آرامش ذهنی ، احساس خودتوانمندی و خود کارآمدی ، درک همبستگی اجتماعی و خانوادگی ، قدرت شناخت و خودآگاهی از تشخیص استعدادها و ظرفیت های بالقوه هوش عاطفی و اجتماعی خود ، توانایی شناخت، رفع مشکل و استرس‌های زندگی ، کارآمدی کافی در زندگی فردی ، اجتماعی ، تعامل ، همکاری و مشارکت اجتماعی سازنده و موثر برشمرد.

وی معیارهای سلامت روان را نیز تغذیه مناسب ، ورزش منظم ، کار و فعالیت به میزان توان ، معاشرت با دیگران ، دانستن روش هایی برای ابراز وجود و عمل کردن آنها ، شوخ طبعی و خنده رو بودن ، توانایی مقابله با مشکلات ، دانستن و به کارگیری روش های آرامش بخش در زندگی و اهمیت دادن به تفریح و آرامش زنان برشمرد.

رییس اداره بهزیستی میبد در ادامه بر حفظ بهداشت روانی برای داشتن زندگی سالم به عنوان مسئولیت شخصی همه افراد تاکید کرد و مشخصه فرد سالم از نظر روان را توانایی در فعالیت های خوب  ، ارزیابی توانایی ها به میزان واقعی ، احترام گذاشتن به خود و داشتن سازگاری با اعضای خانواده ، افراد اجتماع و احترام به حقوق دیگران ، جلب  احترام و دوستی دیگران عنوان کرد.

سه هزار مددجو از خدمات اداره بهزیستی میبد برخوردار هستند و مرکز این شهرستان ۱۰۶ نفری در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.

روز ۱۰ اکتبر مصادف با ۱۹ مهرماه روز جهانی سلامت روان و از ۱۸ تا ۲۴ مهرماه نیز هفته سلامت روان نامگذاری شد. 

برچسب‌ها میبد یزد سلامت روان اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد یزد سلامت روان میبد یزد سلامت روان اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۱۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است