Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست خبری به مناسب هفته سلامت روان اظهار کرد: امروز روز شروع هفته سلامت سلامت روان هستیم و مراقبت سلامت روان برای همه شروع شده است. با شیوع کووید ١٩ که پیامد‌های بسیاری داشته است توجه به سلامت روان می‌تواند کمک باشد تا قدمی در این زمینه برداشته است و امیدواریم با کمک همه دست اندرکاران بتوانیم شروع خوبی داشته باشیم و در زمینه ارتقا سلامت روان مردم برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نقش سیاستگذاران و اصحاب رسانه در سلامت روان بسیار اهمیت دارد و مردم دنبال انتقال خبر‌های خوش و امید و نشاط و آرمان‌های هستند که آن را دنبال می‌کنند و حتی خبر‌های منفی را می‌توان به نحو مناسب انتقال کرد و مردم امیدشان به برنامه ریزی سیاستگذاران در حوزه سلامت، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و مردم امیدشان دارند سیاستگذاران دولت سیزدهم بتوانند شرایط جامعه را بهبود بخشند و همدلی مردم در ارتقا سلامت روان بسیار موثر است.

حیدری اظهار کرد: ١٩ مهر نقش تحریم‌ها بر سلامت روان مردم مورد بررسی قرار می‌گیرد و تحریم‌ها برای ما امید کردن مردم و از داخل پوشاندن جامعه است و مردم ۴ دهه است با تحریم‌ها و بد عهدی در حوزه‌های مختلف از جمله دارو و واکسن مواجه بودند و در کشور‌های مختلف با کشت و کشتار و بمب گذاری مواجه هستیم و همدلی و همراهی مردم برای برون رفت از شرایط کمک کننده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: رابطه منصفانه خدمت دهندگان در حوزه مشاوره شعار روز ٢٠ مهر هفته سلامت است و ارتباط فرد مشاوره دهنده برای بهبود سلامت روان بسیار اهمیت دارد و باید ارتباط‌ها بهتر شوند و مردم از مشاوره گرفتن لذت ببرند و یکی از موضوعات در سلامت انگ زدن است و گاهی ممکن است فردی دچار مشکلی شود و برخی با انگ زدن فرد را دچار چالش کنند و متاسفانه ما با انگ هوایی، چون «فرد دیوانه شده است» مواجه هستیم.

حیدری بیان کرد: ما باید به واکسیناسیون بالای ٨۵ درصد برسیم و این اعداد بر اساس سویش‌های مختلف کرونا گزارش می‌شود و با واکسن سیستم ایمنی پایه تقویت می‌شود تا کمترین آسیب در مواجهه با ویروس را داشته باشیم و هر چه تعداد افراد بیشتری واکسینه شوند میزان مرگ و میر کاهش پیدا خواهد کرد و اگر ایمنی پایه را کسب کنیم امیدواریم کمترین میزان فوت، بستری و ابتلا را داشته باشیم و از طرفی باید توجه داشت با واکسن تنها مشکل کرونا برطرف نمی‌شود و رعایت فاصله گذاری باید توجه شود و حتی افرادی که دو دوز واکسن زده اند، ممکن است مبتلا شوند و احتمال فوت نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه برای تشکیک‌ها در فضای مجازی برخی از مردم از واکسیناسیون امتناع می‌کنند و از مردم درخواست می‌کنیم و همانطور که سازمان جهانی برای بازگشایی سیاست دولت این است با حصول ایمنی پایه بازگشایی‌ها صورت گیرد و مردم هم خسته شده اند، اما بعد از بازگشایی رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به خود مردم بر می‌گردد و در هفته آینده پیشنهاد‌ها برای قرنطینه هوشمند به ستاد کرونا داده می‌شود.

پربیننده ترین آیا دود کردن اسپند واقعا فایده دارد؟ تنها مدرک معتبر واکسیناسیون ایران، کارت دیجیتال صادرشده از سوی وزارت بهداشت است هرگز ایستاده آب نخورید واکسنی که عوارض ندارد، بی اثر است؟ اگر جوش‌ های سرسیاه را از بین نبرید چه اتفاقی می‌ افتد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است