Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهشید سلیمانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد هفته سلامت روان را فرصتی جهت توسعه خدمات رواشناختی در راستای ارتقا سلامت روان فرد، جامعه و پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانست و گفت:  به منظور ایجاد مداخلات موثرتر تشکیل کارگروه های متعدد تخصصی جهت تولید محتوا ، بروز رسانی محتوا آموزشی ، نیاز سنجی آموزشی ، استفاده از ظرفیت صدا و سیما و شرکای اجتماعی مرتبط امری ضروری و موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور توسعه پیشگیری اداره‌کل بهزیستی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ضروری است تا  اقدامات اجرایی  در هفته سلامت روان  با محوریت شیوع ویروس کرونا ، پیامدهای روانشناختی آن و نحوه پیشگیری از پیامدها باشد.

وی برپایی ایستگاه سلامت روان، تهیه کلیپ‌های آموزشی توانمندسازی والدین در نوجوانی، تهیه و توزیع بروشور سلامت روان را از جمله اقدامات هفته سلامت روان عنوان کرد. 

سلیمانی با بیان اینکه هرچه میزان تجربه احساسات در یک فردعمیق‌تر  باشد از سلامت روان بالاتری برخوردار است، افزود: 9 اشتباه در سبک زندگی که ما را نگران و مضطرب می‌کند و سلامت روان را به خطر می‌اندازد شامل مصرف بیش از حد قهوه، شنیدن خبرهای ناگوار رو شوک‌کننده، کمبود آب، کمبود قند در خون، گشت‌زنی مدام در اینترنت، پذیرش مسئولیت‌های خارج از حد توان، وقت گذرانی طولانی به تنهایی، کمبود خواب و زندگی در شهر است.

وی با اشاره به اینکه از 18 تا 24 مهرماه به عنوان هفته سلامت روان نام‌گذاری شده است، ادامه داد: سلامت روان برای همه، سرمایه‌گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر برای همه و همه جا شعار امسال این هفته است.

انتهای پیام/68024

منبع: فارس

کلیدواژه: هفته سلامت روان هفته سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتحی آشتیانی، در مراسم گرامیداشت روز روانشناس که در کمیته امداد برگزار شد، با اشاره به ارتباط نزدیک کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: کلینیک‌های مشاوره رز با مجوز سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فعالیت خود را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده‌اند.

وی افزود: کلینیک‌های رز تا امروز خدمات بسیار خوبی در حوزه مشاوره به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد ارائه کرده‌اند.

فتحی آشتیانی از همکاری بیش از هزار روانشناس و مشاور در قالب کلینیک‌های راه زندگی خبر داد و اضافه کرد: این اتفاق خوبی است که سبب گسترش خدمات مشاوره و ارتقای سطح بهداشت روحی و روانی اقشار کم برخوردار شده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره خاطرنشان کرد: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره هرگونه کمکی که کمیته امداد در حوزه تخصصی این سازمان نیاز داشته باشد، آمادگی همکاری دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۳۱ مرکز مشاوره راه زندگی در مراکز استان‌ها تاکید کرد: در هر کلینیک تعدادی از مشاوران و روانشناسان در حال ارائه خدمات تخصصی به جامعه هدف کمیته امداد هستند.

فتحی با بیان اینکه تعرفه خدمات مشاوره برای خانواده‌های نیازمند بالا است، گفت: این خدمات در مراکز کلینیک رز به صورت رایگان به مددجویان ارائه می‌شود.

کد خبر 6091485

دیگر خبرها

  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است