Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اصغر خیرخواه، گفت: هفته سلامت روان از( ۱۸ لغایت ۲۴مهر) سال‌جاری با شعار ارتقاء سلامت روان، جامعه با نشاط برگزار می‌شود.

دکتر « علی اصغر خیرخواه »، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: هم زمان با شروع هفته سلامت روان و با توجه به شعار هفته ارتقا سلامت روان جامعه با نشاط، شاد بودن می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین مبارزات ما در زندگی باشد و برای شاد بودن بر افکار شاد تمرکز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، افزود: افزایش روز افزون سرعت، عجله و زندگی ماشینی امروزه، نخستین نتیجه طبیعی اش کاهش لذت، آرامش و نشاط درونی آدم هاست و از آنجا که انسان موجودی شادی خواه و لذت طلب است، تمام شورها، شوق ها و لذایذ زندگی منتظر کسانی است که خود را به آن می‌رسانند بنابراین بهتر است افکار شاد و سلامت داشته باشیم و سلامتی را حق انسانی و شایسته خود بدانیم و با خود ملایم بوده و خانواده خود را بپذیریم.
 وی، با اشاره توصیه های بهداشتی در بهداشت روان، بیان داشت: خانواده ها باید حفظ آرامش و صمیمیت را در فضای خانه، محیط کار و اجتماع تقویت کرده و به کودکان مهارت های زندگی سالم، ارتباط درست و روش نه گفتن را بیاموزند و همسر خود را در برابر فشارهای کاری، خانوادگی و اجتماعی یاری دهند.
 
دکتر خیرخواه، اضافه کرد: خشم و پرخاشگری در خانه، محیط کار و جامعه موجب آسیب روانی می شود پس لازم است مدیریت شود و با حفظ زندگی سالم، سلامت جسم و روان را به همه فرزندانمان هدیه کنیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، به نقش کلیدی زنان در آگاهی برای حفظ سلامت محیط زیست، سلامت اجتماع و سلامت خانواده اشاره کرد و افزود: آرامش روان و آهنگ زیبای زندگی را با زمین سالم حفظ کرده و مهارت های خوب زیستن، حل مشکل و کنترل استرس را بیاموزیم و تصویری مثبت از جسم، روح و شخصیت خود داشته باشیم.
 وی، ضمن توصیه به خانواده ها، اظهار داشت: پایه‌های نظام خانواده خود را محکم و استوار کنید، در زمان حال زندگی کردن را فراموش نکنید، مهربان بودن را تمرین کنید، مراقب سلامتی جسمانی تان باشید، فراموش نکنیم که به خود احترام بگذاریم و خودمان را دوست داشته باشیم. 
 
دکتر خیرخواه، در پایان کارهایی که به سلامت روان کمک می کند اشاره کرد و گفت: احساسات تان را بشناسید و بروز بدهید، به جای اینکه مدام به مساله فکر کنید، به راه حل بیندیشید، برای کارهایی که خوب از پس آنها برمی آیید، زمان بیشتری اختصاص بدهید، وقتی خطایی مرتکب می شوید، خودتان را سرزنش نکنید و توانای یهایتان را نادیده نگیرید، از جملاتی که به تقویت جنب ههای مثبت شخصیت تان می انجامد، بیشتر استفاده کنید، فهرست آرزوهایتان را نوشته و از تلفیق این فهرست با گزاره های تاکیدی مثبت، جمله های انرژی بخشی بسازید که با «من » شروع می شود، داوطلب امور خیریه شوید چرا که بسیاری از مردم جهان به خاطر روحیه همیاری شان به امور خیریه می پردازند و با این کار به احساس بهتری دستم ییابند. شما نیز می توانید چنین کنید و همچنین ورزش و فعالیت بدنی یکی از بهترین راهها برای تبدیل حال بد به حال خوب ، افزایش انرژی و کاهش تنش است.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد اربعین حسینی اربعین پیاده روی اربعین کانون های فرهنگی هنری مساجد شیراز کانون های مساجد زائران اربعین حسینی مجلس خطبه نماز جمعه هفته سلامت روان سلامت روان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۳۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

تأثیر رفع بی‌نظمی در سلامت روان
بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها