Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک مطالعه جدید در پاسخ به این سوال که چند ساعت کارِ با دستمزد برای برخورداری از سلامت روان لازم است؟ پیشنهاد داده که هفته‌های کاری کوتاه‌تر و آخرهفته‌های طولانی‌تر می‌تواند از این نظر مفید باشد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،در بسیاری از کشور‌های سراسر جهان افراد به طور معمول به صورت تمام وقت ۴۰ ساعت در هفته معادل هشت ساعت در روز و برای پنج روز کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال برخی از کشور‌ها هفته‌های کاری کوتاه‌تری دارند.

برای مثال در بلژیک افراد به طور معمول هفته‌ای ۳۸ ساعت معادل ۷.۷ ساعت در روز و در نروژ هفته‌ای ۳۷.۵ ساعت کار می‌کنند.

با این حال شرکت‌هایی در سراسر جهان در حال آزمایش ساعات کاری کمتر در هفته برای کارمندان خود هستند تا میزان کارآمدی و احساس سلامت عمومی آن‌ها را با این شرایط بسنجند.

برای مثال یک شرکت در نیوزیلند در سال ۲۰۱۸ میلادی هفته‌های چهار روزه کاری معادل ۳۲ ساعت کار در هفته را به آزمایش گذاشت و نتیجه آن به قدری مثبت بود که این شرکت ساعات کاری خود را به طور دائمی به همین مدت تغییر داد.

اخیرا متخصصان دانشگاه کمبریج در انگلیس مطالعه‌ای به منظور بررسی و تعیین میزان ساعات کاری ایده‌آل در هفته صورت داده‌اند. این مطالعه بر میزان تاثیر ساعات کاری هفته بر سلامت روان و سطوح رضایت از زندگی ۷۱ هزار و ۱۱۳ فرد ۱۶ تا ۶۴ ساله در انگلیس بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ میلادی متمرکز بوده است.

تحقیقات قبلی نشان داده که بیکاری و عدم ثبات و امنیتی که در پی دارد به طور مستقیم با مشکلات سلامت روان و سطوح بالای اضطراب ارتباط دارد. اما مطالعه جدید این موضوع را که چه میزان کار در هفته برای سلامت روان ایده‌آل است، بررسی کرده است.

نتایج این مطالعه نشان داد که هفته‌ای هشت ساعت کار با دستمزد برای سلامت روان افرادی که به تازگی یک دوره بیکاری را پشت سر گذاشته‌اند، ایده‌آل بوده و برای سلامت روانِ این افراد که تحت مطالعه بودند انجام ۳۷ تا ۴۰ ساعت کار در هفته که "استاندارد" ساعات کاری هفته تلقی می‌شود، هیچ مزایای بیشتری به همراه نداشت. همچنین این نتایج هم در مردان و هم در زنان صدق می‌کند.

این یافته‌ها متخصصان را به این باور رسانده است که "یک روز کاری در هفته" معادل هشت ساعت کار در طول یک هفته برای سلامت روان افراد ایده‌آل خواهد بود.

البته متخصصان خاطر نشان کرده‌اند که مردانی که ۱۶ ساعت یا کمتر از آن در هفته به کار مشغول بوده‌اند و زنانی که بین ۲۰ تا ۲۴ ساعت در هفته را به کار مشغول بوده‌اند، حدود ۳۰ درصد رضایت از زندگی بیشتری را اعلام کرده‌اند.

بنا بر گزارش سایت تخصصی مدیکال نیوز تودی، متخصصان هم‌چنین متذکر شده‌اند که تفاوت قابل توجه میان سلامت روان و احساس سلامت عمومی بیشتر میان افرادی که بیکار هستند و افرادی که مشغول به کار هستند، دیده می‌شود و در عین حال کوتاه شدن هفته کاری تاثیر منفی بر سلامت روان و احساس سلامت عمومی افراد ندارد.

انتهای پیام/
منبع:ایسنا
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سلامت روان سلامت عمومی ساعت کاری کار سنگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۶۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد پاسخ این پرسش که «از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟» در حال تغییر است، زیرا عمر مردم طولانی‌تر شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامت جسمی و روحی برخوردارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از جام جم، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه۶۰سالگی معتقدند پیری از ۷۵سالگی شروع می‌شود در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شود.  افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود. شرک

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی وسکته راافزایش دهد.برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر درمعرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند ودرمقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمرمی‌کنند. 

تأثیر رفع بی‌نظمی در سلامت روان
بی‌نظمی‌ها در فضای زندگی در تمرکز وتصمیم‌گیری‌فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت،سطح بهره‌وری و انرژی‌فرد راکاهش می‌دهد. ازنظرکارشناسان، رابطه معکوس میان بی‌نظمی وسلامت روان وجود دارد؛ به این معنی که هرچه زندگی شما به‌هم‌ریخته‌تر باشد، سلامت روان شما نیز آسیب‌پذیرتر خواهد بود.

به همین دلیل ازبین بردن بی‌نظمی‌ها،وضعیت سلامت روان شما را بهبود می‌بخشد.  شاید مشکل درهم و برهم بودن وسایل زندگی شما درمقایسه بامشکلاتی همچون تغییرات آب وهوایی، کوویدـــ۱۹ یا تشدید خشونت‌های جهانی ناچیز به نظر برسد اما کارشناسان تاکید دارند نباید از تأثیرات منفی به‌هم ریختگی درفضای زندگی غافل بود و اصلاح این رفتار یک تخلیه صد درصدی برای سلامت روان محسوب می‌شود.

عواقب بی‌نظمی برسلامت روان، بسیار زیاد و قابل توجه است.از جمله این‌که حافظه را مختل می‌کند و منجر به تثبیت عادات غذایی نادرست می‌شود. فراموش نکنید رفع بی‌نظمی‌ها بیش از آنچه تصور کنید بر سلامت روان شما تأثیرات مثبت و قدرتمندی دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تجلیل از فعالان حوزه سلامت روان مهاباد
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت