Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهرداد شریفی، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در راستای شعار هفته سلامت روان پیامی را به شرح ذیل صادر نمود و به تشریح مواردی در این خصوص پرداخت.

وی بیان داشت: جوانان و نوجوانان سرمایه های انسانی هر جامعه ای هستند که پویاترین و شاداب ترین گروه جامعه را تشکیل می دهند که طی 25 سال گذشته اطلاعات جدید و فناوری های ارتباطی تغییرات زیادی کرده است و افراد تعاملات زیادی با دنیای اطراف خود دارند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریفی تصریح کرد: براساس گزارشات جهانی حدود ۵۶/۷ درصد از جمعیت ایران در سال 2016 میلادی از اینترنت استفاده می کرده اند که این رقم ایران را در جایگاه سیزدهم در بین کشورهای دنیا قرار داده است و استفاده از اینترنت و فضای مجازی جزء گریز ناپذیر زندگی مدرن امروز است که تاثیر منفی آن بر جوانان و نوجوانان به شکل ایجاد اختلالات افسردگی و اضطراب، اختلالات خواب، اعتیاد به اینترنت، کندی رشد مغز ، بی تحرکی و نبود نشاط در میان جوانان و نوجوانان مشاهده می گردد.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز افزود: در بحث خانواده ها کم رنگ شدن نقش نظارتی آنان و به خطر افتادن حریم خصوصی و اختلال در شخصیت جوانان و نوجوانان و شکاف بین نسل ها مشکلاتی را در روابط میان فردی والدین و نوجوانان ایجاد نموده است .

وی اظهار داشت: در این زمینه جوانان و نوجوانان تاب آوری خیلی کمرنگ شده و جوانان و نوجوانان بی حوصله و زود خسته و کم طاقت شده اند و تحمل چالش های موجود در زندگی را ندارند و زود از کوره در می روند .

مهرداد شریفی گفت: با توجه به کم تحرکی و ایجاد بیماری های قلبی و عروقی و اثر منفی بر سبک زندگی این گروه باید راهکارهای اندیشید که نشاط و سر زندگی و تحرک به زندگی جوانان و نوجوانان باز گردد که بعضی از راهکارهای پیشنهادی عبارتند از:

استفاده صحیح از اینترنت
حمایت عمیق عاطفی والدین از نوجوانان
ایجاد ارتباط موثر و همدلی بین والدین و جوانان
شناسایی نقاط قوت و استعداد یابی جوانان و نوجوانان و پرنگ کردن و بها دادن به آن ها توسط والدین و مربیان مدارس
تبعیض قائل نشدن بین فرزندان توسط والدین
آموزش مهارت های زندگی به جوانان و نوجوانان که شامل؛ مهارت حل مسئله، مدیریت خشم، مدیریت استرس و مهارت نه گفتن است.

شریفی بیان کرد: امیدوارم که نشاط و سر زندگی و تحرک و بازی های گروهی در میان جوانان و نوجوانان دوباره رونق گیرد و جوانان این آینده سازان کشور جامعه ای توانمند و پویایی را رقم بزنند .

انتهای پیام/گ

خطرات فضای مجازی در کمین جوانان و نوجوانان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا باید به روان‌شناس مراجعه کنیم؟

همه ما به دنبال داشتن یک زندگی بهتر با ایده‌آل‌های خود هستیم. عواملی مانند شادی، خوشبختی و رضایت از زندگی، موفقیت ، سلامت روحی و روانی، ثروت مالی و جایگاه اجتماعی مناسب از جمله مواردی هستند که بسیاری از افراد به دنبال آن هستند. روان‌شناسی موثرترین ابزار برای رسیدن به اهداف تعیین شده است.

کد خبر 748409

دیگر خبرها

  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • چرا باید به روان‌شناس مراجعه کنیم؟
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • آثار سعدی را با نثری روان به نوجوانان ارائه می کنیم
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست