Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردارمنطقه ۱۳ از برگزاری ویژه برنامه های هفته سلامت روان با هدف حفظ و ارتقای سلامت روان جوانان و نوجوانان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با تمرکز بر پیشگیری، توانمندسازی و مداخلات زودهنگام در سطح منطقه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، «مرتضی رحمان زاده»  با اعلام اینکه برنامه های هفته سلامت روان در سال جاری با شعار "سلامت جوانان و نوجوانان؛ جهان در حال تغییر" برگزار می شود، تصریح کرد: نقش شادی و نشاط در سلامت روان جوانان و نوجوانان، تاثیر فضای فیزیکی بر سلامت جوانان و نوجوانان، خانواده و سلامت جوانان و نوجوانان، تاب‌آوری جوانان، نوجوانان و سلامت روان، نقش محیطهای آموزشی بر سلامت روان جوانان و نوجوانان، تاثیر خودمراقبتی بر سلامت روان جوانان و نوجوانان، سبک زندگی سالم جوانان، نوجوانان و سلامت روان و توانمندسازی با رویکرد پیشگیری از سوء مصرف مواد در جوانان و نوجوانان عناوین روزشمار هفته ملی سلامت روان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به ارائه خدمات مشاوره‌ای فردی رایگان به مراجعان در سطح محلات سیزده گانه  اشاره کرد و اظهار داشت: عموم شهروندان با محوریت جوانان و نوجوانان در طول این هفته به صورت رایگان از خدمات مشاوره ای سطح یک بهره مند خواهند شد.

 

شهردار منطقه۱۳ همچنین از برگزاری ویژه برنامه "گفتگو در شهر" به مناسبت هفته ملی سلامت روان در بوستان پیروزی خبر داد و گفت: اشتراک تجارب زیسته جوانان و نوجوانان در خصوص تاثیر خودمراقبتی  بر سلامت روان جوانان و نوجوانان بعنوان موضوع اصلی این برنامه با مشارکت عموم شهروندان برگزار می شود.

 

به گفته رحمان زاده اجرای نیمرخ روانی برای کارکنان شهرداری تهران تحت عنوان «برنامه خودمراقبتی پرسنل» با هدف تهیه نیمرخ روانی برای کارکنان شهرداری از طریق پرسشنامه سلامت عمومی و پرسشنامه استرس شغلی از دیگر برنامه هایی است که در طول این هفته اجرا خواهد شد.

 

وی در عین حال  اجرای این طرح را اقدامی کم نظیر در ارتباط با سلامت کارکنان در دهه اخیر دانست و خواستار همکاری بخشهای مختلف در جهت اجرای این طرح شد.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی کانون های مساجد اربعین اوقات فراغت پیاده روی اربعین اردبیل خراسان جنوبي شیراز وزیر ارشاد کانون های فرهنگی هنری مساجد هفته سلامت روان سلامت روان کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «مثبت ۱۲» روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه موضوع آگاهی بخشی نوجوانان از ملیت، جغرافیا و تمدن کشور اختصاص دارد. این برنامه به مناسبت روز ملی خلیج فارس این موضوع را دستمایه قرار داده تا به نوجوانان آموزش بدهد که چگونه حافظ کشور به لحاظ جغرافیا، تمدن و ... باشند.

این برنامه با حضور سایناز مودت، روانشناس تخصصی کودک و نوجوان پخش می‌شود. برنامه "مثبت ۱۲" مجری ندارد و به این صورت است که سه نوجوان در برنامه حضور دارند و آن‌ها پیامک‌هایی که نوجوانان به برنامه ارسال می‌کنند را بازخوانی می‌کنند.

پرند مالکی، یاسمین و حسن دولابی سه نوجوانی هستند که سوالات نوجوانان را بازخوانی می‌کند. این برنامه به تهیه کنندگی فاطمه بی تقصیر ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه از رادیو سلامت پخش می‌شود.

برنامه مثبت ۱۲ به سوالات نوجوانانی پاسخ می‌دهد که دوست دارند پدر و مادرشان بیشتر درک شان کنند. برنامه مثبت ۱۲ روی سخن اش با والدین است و درباره ارتباط موثر با فرزندشان راهکار‌های ساده را در اختیار می‌گذارد.

دیگر خبرها

  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • هفته زمین پاک
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است